Tänään olivat vuorossa agitreenit kolmen viikon tauon jälkeen. Ja Väinö oli liekeissä!! Harjoiteltiin valssausta ja persjättöä sekä lopuksi otettiin radan pätkä. Sillä välin kun muut treenasivat ohjausta, sai vieressä itsenäisesti treenailla A-estettä, keppejä ja keinua.

Aloitettiin Väinön kanssa sitten A-lta ja kepeistä - ja hienosti meni!! Väinölle tekee selkeästi hyvää pitää välillä vähän taukoa, niin löytyy sitten taas uudella tavalla intoa treenata! Mutta tosiaan kepitkin menivät hienosti ja innokkaasti. Tosin niitäkään ei nähtävästi voi treenata kuin vain pari kertaa per treenit, koska loppua kohden Väinö alkoi jättää osan kepeistä väliin... Mutta valssauksen kanssa Väinö meni hienosti ja persjättökin onnistui suhteellisen hyvin. Tosin Väinö on helpompi pitää kontaktissa kun mieluummin valssaa ja katsekontakti säilyy.

Ratojen muuttamisen ja toisten vuorojen aikana Väinö istui hienosti hiljaa paikallaan Kun vielä viime treeneissä Väinö pomppi paikallaan ja räkytti muille minkä kerkesi... Mitä lie pienen pojan päässä tapahtunut! Muutenkin uskalsi hyvin pitää vapaana, vaikka toiset treenasivat suhteellisen lähelläkin. Ei ollut yhtään kiinnostunut toisista koirista, vaan oli hyvässä työvireessä Kyllä siitä vielä hieno kisakoira tulee, varsinkin kun treenataan vielä vuosi lisää ennen kisauran aloittamista!!