Vuosikin vaihtui ja edessä on uudet kujeet!

Väinön elämässä on tapahtunut viime kuun aikana isoja muutoksia. Väinön kaveriksi on muuttanut 16.12.2010 aprikoosin keskikoinen villakoira poika Chamaemorus Bon Morceau alias Rudy. Rudy on syntynyt hauskasti 20.10.2010. Nimensä Rudy sai rap-artisti Ruudolfin mukaan, jota myös Rudyksi kutsutaan. Ja tämä isännän toiveesta.

Väinöllä on ollut myös joulutauko harrastuksista. Agilitytreenien oli tarkoitus alkaa eilen. Väinö ei kuitenkaan päässyt paikalle, koska pojalla oli ollut takapää jumissa ja eilen kävimmekin koirahierojalla hieromassa jumeja pois. Jo syksyllä olimme ihmetelleet kun Väinö oli alkanut murisemaan vaatteiden pukemisen ja riisumisen yhteydessä. Kävimme silloin eläinlääkärissäkin, joka tosin väitti ettei Väinössä ollut mitään vikaa... Noh, onneksi en luovuttanut ja tulin kysyneeksi Villakoirafoorumilta neuvoa ja sieltä neuvottiinkin ottamaan yhteyttä koirahierojaan, koska eläinlääkärit eivät aina tajua lihasjumeista. Hieroja, Liisa Tikka, totesikin, että takapään lihakset olivatkin kovin juntturassa.

Tunnin hieronnan jälkeen Väinö olikin ihan eri mies, kirmaili onnellisena ympäri Masseterin tiloja. Myöskin vaatteet sai taas pukea ilman murinaa ja Rudynkin kanssa leikkiminen muuttui todellakin leikkimiseksi sen murina-mörinä-pelleilyn sijaan :) Joten kyllä kannatti uskoa itseensä, että tuntee oman koiransa ja että sillä on nyt oikeasti jotain pielessä. Jos olisin uskonut vain eläinlääkäriä, kärsisi Väinö edelleenkin lihasjumituksista eikä voisi nauttia elämästään niin kuin hän nyt tekee!!