Vähän päivitystä meidän blogiin. Väinöllä todettiin maaliskuussa toisen asteen patella luksaatio molemmissa polvissa. Varmuuden vuoksi käytiin vielä magneettikuvauksessa kuvaamassa selkä, joka onneksi oli terve. Reilu viisi viikkoa sitten Väinön polvet leikattiin ja toipuminen on nyt hyvässä vauhdissa. Väinö pystyy jo kävelemään, joskin juokseminen ja hyppääminen on vielä hieman vaikeaa. Portaatkin kuljetaan kaksi koipea kerrallaan eli Väinö ikään kuin punnertaa etutassuilla takatassut seuraavalle portaalle. Harrastukset meillä on nyt olleet vähän jäissä tämän takia, mutta kotioloissa on harjoiteltu tokoa ja muita temppuja leikkimielellä. Näin kevään saapuessa aloitetaan kohta taas jäljestäminen

Rudyn kanssa käytiin eilen City-Puudeleiden järjestämissä näyttelytreeneissä. Kovasti kehuivat poikaa ja se meni suhteellisen hyvin. Kyllä siitä vielä hieno näyttelykoira tulee! Rudy ei onneksi ole kauhean kiinnostunut muista koirista, jonka vuoksi sitä on helppo motivoida esimerkiksi ruoan ja leikin avulla.

Eräs nainen tuli ulkona vastaan ja Rudyn nähdessään sanoi, ettei ole koskaan nähnyt noin kaunista koiraa. Rudy oli juuri pari tuntia ennen pesty ja puunattu oikein viimeisen päälle Itse olin hieman siistinyt poikaa, mutta varsinaiseen trimmiin mennään vasta 27.5. Ensimmäiseen näyttelyyn Rudy pääseekin sitten 28.5. isoihin pentuihin, sillä poika täyttää 7kk 20.5. Kesällä olis tarkoitus mennä toiseen pentunäyttelyyn kesäkuun puolessa välissä, heinäkuun lopulla ja puolessa välissä elokuuta mennäänkin sitten jo viralliseen junnuluokkaan! Rudyn kanssa on tarkoitus tässä kevään aikana käydä myös mätsäreissä hakemassa kehäkokemusta.

Rudyn kanssa aloitetaan mahdollisesti nyt keväällä myös meidän agilityseuran penturyhmässä Eli pieni poika pääsee heti pienestä pitäen harrastamaan. Rudyn kanssa on myös tarkoitus aloittaa jäljestämistreenit, kunhan lumet ensin hieman sulavat. Syksyllä Rudyn kanssa on tarkoitus jatkaa agilityn parissa ja sen lisäksi ajattelin mennä herran kanssa vielä tokokurssille. Joten harrastuksia tällä pikku miehellä riittää!