Väinö pääsi tänään nauttimaan lajitoveriensa seurasta ihan urakalla, kun päädyimme koirapuistoon, jossa oli sovittu villakoiratapaaminen. Paikalla oli toistakymmentä koiraa, joista isovillakoiria oli kuusi, ainakin kolme keskikokoista sekä Väinö kääpiöiden edustajana + lauma bichoneita ja muutama leijonakoira. Paikalla eksyi muutama ulkopuolinenkin koiriensa kanssa, mutta heille tuli "lähtö" aika nopeasti. Eivät vissiin kestäneet villisten menossa mukana

Olimme puistossa noin 1,5 tuntia, joka sisälsi paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Pienemmät meinasivät välillä jäädä isompien jalkoihin ja vauhdin hurmassa meinasivat puut olla vähän liian lähellä Mutta vahingoilta vältyttiin ja kaikilla näytti olevan erityisen hauskaa. Sää suosi kerrankin villisten omistajia, kun aurinko paistoi ja maa oli kuivaa. Väinö sai mahdottoman paljon liikuntaa, kun herra juoksenteli kavereiden kanssa ympäri ämpäri puistoa. 7 kk vanhan keskari villakoira-neidin kanssa oli myös ihanaa painia Kaikki koirat olivat niin kauniita ja itse meinasin ihan häikäistyä kaikista niistä upeista koirista! Taas vahvistui, että oikea rotu on tullut valittua ja tässä pysytään! Ne ovat vain niiiiiin kauniita!!

Säikähdykseltäkään ei vältytty, kun yksi villakoirista karkasi kotiin portinavauksen yhteydessä. Onneksi koira kuitenkin asui puiston lähellä ja juoksi suoraan kotiin, josta omistaja nappasi koiran kainaloonsa. Joten onni onnettomuudessa!

Nyt herra nukkuukin sohvan nurkassa tyytyväisenä! Ja on siis nukkunut siitä lähtien kun tultiin kotiin eli noin kolme tuntia Eli taisi olla hyvä päivä Väinölläkin!